Prima pagină Sus

Centrul de Servicii Web

Noul tău website la un click distanță

Îți modificăm Website-ul în câteva ore!

Ce îți putem oferi?

Instalare model (template)

Instalarea este serviciul nostru cel mai preferat de clienții noştri! Îți instalăm modelul pe numele de domeniu dorit şi primeşti un website funcțional, identic cu cel din demo, fără niciun efort.

 1. Achiziționezi serviciul.
 2. La scurt după autorizarea tranzacției un operator te va contacta pentru a specifica numele de domeniu, datele de acces in cPanel sau FTP şi phpmyadmin.
 3. În câteva minute vei primi confirmarea pentru finalizarea proiectului. Te invităm să testezi şi să te bucuri de noul tău website.
Instalarea se face în maxim 24 de ore

Implementare logo

Implementăm logo-ul şi motto-ul tău pe noul site web. O mică schimbare poate face o mare diferență. Trimite-ne logo-ul tău şi vei primi un website plin de originalitate.

 1. Achiziționezi serviciul.
 2. La scurt după autorizarea tranzacției un operator te va contacta pentru a cere logo-ul si motto-ul tău, datele de acces in cPanel, FTP sau panoul de administrare al site-ului.
 3. În câteva ore vei primi confirmarea pentru finalizarea proiectului. Te invităm să testezi şi să te bucuri de noul tău website.
Implementare logo în maxim 12 ore

Modificare schemă de culori

Schimbarea oricarei culori sau a unei scheme de culori pentru a obține cele mai bune culori care se potrivesc dorințelor dumneavoastră. Vom înlocui culorile din website cu cele pe care le preferați.

 1. Achiziționezi serviciul.
 2. La scurt după autorizarea tranzacției un operator te va contacta pentru a specifica numele de domeniu, datele de acces în panoul de administrare al site-ului şi indicaţii privind paleta de culori dorită.
 3. În câteva ore vei primi confirmarea pentru finalizarea proiectului. Te invităm să testezi şi să te bucuri de noul tău website.
Modificarea se face în maxim 24 de ore

Optimizare pentru motoare de căutare (SEO)

SEO sau "Search Engine Optimization" este un serviciu prin care noi îți vom face webiste-ul mai prietenos şi relevant pentru Motoarele de Căutare (Google, Bing, Ask.com).

 1. Achiziționezi serviciul.
 2. La scurt după autorizarea tranzacției un operator te va contacta pentru a specifica numele de domeniu, datele pentru acces FTP şi în consola de administrare a site-ului.
 3. Noi vom executa urmatoarele actiuni pe site-ul dvs: optimizarea titlului fiecarei pagini, optimizarea meta tag-urilor title si description, optimizarea headingurilor H1, H2 si H3, optimizarea continutului, optimizarea structurii link-urilor, optimizarea imaginilor.
 4. În câteva zile vei primi confirmarea pentru finalizarea proiectului. Te invităm să testezi şi să te bucuri de noul tău website.
Optimizarea se face în maxim 72 de ore