Prima pagină Sus

Model pentru site Electronice - PrestaShop #102765

Pret: 446 RON
Referință # 102765
Tip: PrestaShop
Autor: InfinityTemplate
Descărcări: 0
Surse Disponibile:
Programe Necesare:
Cuvinte cheie: Digital,Electronics,Responsive,theme,PrestaShop,template
Servicii web opționale
(bifați serviciile de care aveți nevoie)

Descrierea serviciului: Echipa noastra va încărca şi instala şablonul pe serverul dvs. de găzduire (inclusiv platforma pentru care este construit). In final veti obtine un site identic cu demo-ul prezentat la apasarea butonului "VIZUALIZEAZĂ DEMO"

Descrierea serviciului: Puteti avea numele de domeniu dorit (www.numedorit.ro) pentru o perioada garantata de 5 ani. Prelungirea ulterioara se va taxa conform tarifelor percepute de Registrul Roman de domenii (in prezent tariful este de 66 lei pe an). Numele de domeniu este unul din cele mai importante elemente in referentierea site-ului dumneavoastra pe internet.

Metoda de lucru: Managerul de proiect de la ModeleDeSite.ro vă va contacta prin email in termen de 24 de ore de la cumpararea acestui serviciu, pentru a discuta detaliile (consiliere in alegerea numelui de domeniu potrivit, verificarea disponibilitatii numelui dorit, etc.).

Descrierea serviciului: Puteti avea numele de domeniu dorit (puteti alege din extensiile disponibile: .com .org .net .eu .biz) pentru numai 10 EUR/an. Numele de domeniu este unul din cele mai importante elemente in referentierea site-ului dumneavoastra pe internet.

Metoda de lucru: Managerul de proiect de la ModeleDeSite.ro vă va contacta prin email in termen de 24 de ore de la cumpararea acestui serviciu, pentru a discuta detaliile (consiliere in alegerea numelui de domeniu potrivit, verificarea disponibilitatii numelui dorit, etc.).

Descrierea serviciului: Gazduirea se face pe un server profesional, cu acces la un panou de control propriu, conturi email proprii, baza de date. Garantam 100% compatibilitatea cu template-urile noastre!

Caracteristici: Se ofera 2 GB spatiu de stocare, 50 GB trafic lunar, administrare online prin cPanel, propriile căsute de email accesibile direct pe web, sau prin programe desktop sau mobil, baza de date MySQL, Encriptie SSL, subdomenii, conturi FTP.

Atentie: Pretul prezentat este valabil pentru primul an (pentru prelungirea gazduirii dupa primul an se va factura suma de 60 eur/an).

Descrierea serviciului: Traducem in limba romana atat template-ul cit si modulul de administrare al acestuia

Metoda de lucru: Managerul de proiect de la ModeleDeSite.ro vă va contacta prin email în termen de 24 de ore de la achiziţa template-ului pentru a discuta detaliile.

Descrierea serviciului: Personalizarea acestui element cu propriul tau logo si moto constituie primul pas in pregatirea lansarii acestuia in cadrul site-ului tau web. Vom inlocui logo-ul si motto-ul existent cu logo-ul si motto-ul pe care il doresti pe fiecare pagina a template-ului.

Metoda de lucru: Managerul de proiect de la ModeleDeSite.ro vă va contacta in decurs de 24 de ore de la momentul achizitiei la adresa de e-mail specificata in timpul verificarii comenzii pentru primirea fisierelor sursa pentru logo (.PSD, .EPS, .AI, si .CDR) si pentru a discuta despre adaugarea logo-ului si motto-ului. Asigura-te ca detii deja aceste fisiere sursa inainte de a comanda acest serviciu.

Descrierea serviciului: Schimbarea oricarei culori sau o schema de culori intreaga pentru a obtine cele mai bune culori care se potrivesc nevoilor dumneavoastră. Vom înlocui culorile din şablon cu cele pe care le preferati.

Metoda de lucru: Managerul de proiect de la ModeleDeSite.ro vă va contacta prin email in termen de 24 de ore de la cumpararea acestui serviciu, pentru a discuta detaliile (consiliere in alegerea numelui de domeniu potrivit, verificarea disponibilitatii numelui dorit, etc.).

Descrierea serviciului: Un programator va lucra pentru proiectul dumneavoastra timp de 4 ore. Timpul nu trebuie obligatoriu consumat intr-o singura sedinta.

Metoda de lucru: Managerul de proiect de la ModeleDeSite.ro vă va contacta prin email in termen de 24 de ore de la cumpararea acestui serviciu, pentru a discuta detaliile

Descrierea serviciului: Cu acest serviciu noi vom construi o harta a site-ului (aceasta harta o vom trimite principaleleor motoare de cautare), vom adauga taguri meta in fiecare pagina de pe site, vom adauga taguri pentru descrierea fiecarei imagini si a fiecarui link, vom folosi corespunzator tagurile H. Vom inscrie site-ul in Google Developer Tools, Google Analytics si Bing Webmaster.

Fără acest serviciu: Este posibil să dureze câteva luni pâna când Google va găsi site-ul nou creat. Dar, odată ce se întâmplă - asta nu inseamnă că site-ul tău va avea un rang bun (afișare pe primele pagini).

Cum funcționează Google: Este foarte important ca fiecare site sa aiba o harta proprie (astfel motoarele de cautare vor indexa mai usor continutul). Fiecare imagine si link trebuie sa aiba descrieri, fiecare pagina trebuie sa contina taguri meta specifice (titlu, descriere, cuvinte cheie,...). Google va calcula relevanta pentru fiecare cuvint cheie si va indexa fiecare pagina corespunzator acestui rezultat.

Descrierea serviciului: Cu acest serviciu puteti cumpara vizite tintite pe tari (puteti alege din ce tara sau tari sa provina vizitatorii dumneavoastravă). Site-ul va fi afisat simultan cu vizitarea site-urilor partenere (cele care incaseaza banii din acest tip de publicitate) timp de minim 5 secunde (site-ul nu poate fi inchis decit dupa minim 5 secunde). Acest tip de publicitate este cea mai ieftina metoda de a creste traficul si chiar daca ea genereaza un bounce rate mai mare (parasirea site-ului fara click-uri pe pagini de interior), are avantajul de a plasa mai bine site-ul in motoare de cautare prin faptul ca numarul de vizitatori este ridicat. Acest pachet vă va aduce aproximativ 20.000 de vizititatori in prima luna de la lansare (650 vizitatori pe zi). Se ofera statistici saptaminale.